Pardoseala de marmura bej pentru veranda

Amenajarea verandei este foarte importantă, deoarece reprezintă prima impresie asupra exteriorului locuinței tale. O pardoseală de marmură bej va adăuga interes verandei tale și îi va oferi în același timp și practicabilitatea de care are nevoie.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.
Marmura bej este o opțiune foarte potrivită pentru amenajarea pardoselii de pe verandă, datorită aspectului său estetic calm și plăcut, care va emana eleganță și stil la exteriorul locuinței tale. Pardoseala de marmură bej a verandei tale va reflecta lumina naturală care va cădea pe suprafața ei strălucitoare cu un efect de împrăștiere moale, într-un mod uimitor de discret și, în esență, atrăgător din punct de vedere vizual.

Cu ajutorul pardoselii de marmură bej, veranda ta va avea parte de o serie de beneficii practice foarte importante pentru această amenajare. Acest material este foarte rezistent și durabil în timp, astfel că pardoseala de pe veranda ta va rezista fără probleme în urma oricăror factori externi: zgârieturi, crăpări, pete, spargeri sau înfiltrarea apei. Un alt beneficiu al marmurei este tendința sa de a rămâne răcoroasă dacă nu este încălzită, ceea ce va ajuta veranda ta să rămână răcoroasă în zilele lungi și fierbinți de vară. Pardoseala de marmură bej este ideală pentru un spațiu exterior cu trafic intens, cum este veranda.

Pentru ca această pardoseală să îți ofere toate beneficiile sale estetice și practice de-a lungul timpului, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat. Se recomandă resigilarea la un interval de 12 luni.

Pardoseala de marmură bej de pe veranda ta va fi foarte ușor de curățat cu detergenți neutri. Poți folosi detergent lichid de spălat vase amestecat cu apă sau produsele de curățare special concepute pentru marmură, disponibile în comerț.

Dacă accesezi www.stona.ro vei găsi peste 100 de modele de marmură bej din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii de pe veranda ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.