Pardoseala de marmura gri pentru dormitor

Dacă îți dorești să obți o atmosferă liniștită și relaxantă în dormitorul tău, amenajarea pardoselii cu marmură gri poate fi soluția ideală.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Eleganța marmurei gri constă în simplitatea sa, ceea ce va face ca pardoseala din dormitorul tău să fie rafinată și atractivă. Modelele acestui tip de marmură sunt compuse dintr-un fundal în nuanțe deschise sau închise de ocru, cenușiu sau argintiu, pe care se ramifică venaturi în nuanțe contrastante de alb, gri sau argintiu. Având o culoare neutră, pardoseala de marmură gri va oferi o versatilitate ridicată atunci când vei amenaja celelalte elemente din dormitorul tău, permițând alăturarea unei game variate de culori.

Este important ca pardoseala din dormitor să fie și practică, pe lângă aspectul estetic, însă marmura gri îndeplinește cu succes ambele cerințe. Acest material este foarte durabil, datorită durității sale, fiind unul din cele mai potrivite pentru amenajarea unei pardoseli. Astfel că pardoseala ta de marmură gri din dormitor va fi rezistentă la factorii externi și nu va trebui să-ți faci griji că se va zgâria, păta, crăpa sau sparge.

Odată ce pardoseala va fi instalată, va avea nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare pentru a-i asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea obișnuită a acestei pardoseli, se recomandă folosirea unei soluții ușoare, neacide, special concepută pentru marmură sau poți obține o astfel de soluție din apă caldă și săpun lichid.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură gri pentru amenajarea pardoselii din dormitorul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.