Idei pentru pardoselile moderne din marmura

Pardoselile moderne din marmură au potențialul de a deveni o caracteristică esențială a designului oricărui spațiu al locuinței tale, deoarece pot evoca atât opulență și lux, cât și discreție și eleganță.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Având în vedere gama incredibilă de culori și modele ale acestei pietre naturale și tendințele predominante de decor, pardoselile din marmură se potrivesc perfect cu principiile designului modern. În continuare vom detalia câteva idei pentru amenajarea pardoselilor moderne din marmură.

Marmură albă clasică pentru o pardoseală cu adevărat modernă

O pardoseală modernă din marmură albă sugerează imediat curățenie, îngrijire, discreție și puritate. De asemenea, face ca spațiul să pară mai mare și mai luminos.

Albul este, desigur, întotdeauna popular pentru ușurința cu care poate fi combinat cu alte culori, iar atunci când vine vorba de marmură, devine și mai versatil, datorită gamei de materiale cu care poate fi combinat pentru a crea design-uri de la minimaliste la puternice, pline de nuanțe contrastante sau luminoase.

Pardoseală din marmură maro închis-negru

Alegerea marmurei maro închis sau neagră pentru amenajarea pardoselii, indică un gust îndrăzneț, decisiv și creează întotdeauna un efect atrăgător. Este, de asemenea, un punct de plecare versatil pentru un decor modern, minimalist sau clasic. Înainte de a lua o decizie finală, totuși, trebuie să iei în considerare întotdeauna cu atenție dimensiunea încăperii și cantitatea de lumină naturală pe care o primește, deoarece pardoseala întunecată poate reduce senzația de spațiu.

Pardoseală din marmură alb-negru

Dacă dorești să creezi impact și un efect wow în locuința ta, o pardoseală de marmură alb-negru este cu siguranță alegerea ideală. Cu un joc artistic de textură și perspectivă, această combinație atemporală dă naștere unei pardoseli optice și reușește întotdeauna să ofere un impact vizual.

În loc să alegi modele clasice de marmură albă și neagră, alegele pe cele neconvenționale pentru a obține cea mai spectaculoasă și modernă pardoseală pentru locuința ta.

Pardoseală din marmură exotică

Pardoselile din marmură exotică sunt o soluție excelentă dacă îți dorești să creezi o atmosferă caldă și primitoare în locuința ta, dar în același timp o senzație modernă și unică. Gama de modele decorative inovatoare și texturile neobișnuite ale marmurei exotice, reprezintă complementul perfect pentru mobilierul minimalist.

Acest tip de marmură, este de asemenea foarte versatil pentru pardoseli, deoarece modelele compuse din culori mai deschise sunt ideale pentru spațiile mici, iar cele care au culori intense și vibrante, funcționează foarte bine în spațiile mari.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu o varietate de modele de marmură albă, maro, neagră și exotică din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea pardoselii din locuința ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.