Pardoseala de marmura gri lustruita pentru living

Este important să acorzi o atenție deosebită alegerii materialul cu care vei amenaja pardoseala din livingul tău, deoarece trebuie să fie atât durabil, cât și cu un aspect estetic impresionant. Marmura gri lustruită poate fi cea mai bună alegere.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. Această piatră naturală este durabilă și are o frumusețe naturală greu de egalat de alte materiale.

Marmura gri este o opțiune ideală atunci când îți dorești ca livingul tău să aibă o diferențiere ușoară prin tonuri liniștite și distinse. Modelele acestui tip de marmură au o gamă cromatică variată, care cuprinde tonuri de gri deschis, spre alb, până la gri-albastru închis, sau poate varia de la bej și gri maroniu, până la un gri mai rece, care bate spre albastru.
Finisajul lustruit al pardoselii de marmura gri din livingul tău, va evidenția nuanțele plăcute de gri și texturile venate ale acestei pietre naturale, rezultând un impact vizual deosebit. De asemenea, această pardoseală va pune în valoare celelalte elemente din încăpere, prin intermediul esteticii sale discrete și rafinate.

Duritatea marmurei gri, este una dintre cele mai importante calități pentru care alegerea marmurei pentru amenajarea pardoselii din living este ideală.. Pardoseala de marmură gri lustruită din livingul tău va rezista la o gamă largă de presiuni a traficului pe jos și la oricare alți factori care ar putea deteriora suprafața în timp. Astfel că nu se va zgâria, păta, crăpa sau sparge.

Cu un tratament de sigilare aplicat imediat după instalare, iar apoi reaplicat în mod constant, această pardoseală va arăta ca nouă chiar și după ce vor trece mulți ani de la instalare. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Pentru a curăța pardoseala de marmură gri lustruită din livingul tău, nu va fi nevoie de un proces complicat. O soluție compusă din apă caldă și săpun lichid va fi suficientă pentru a-i reda strălucirea.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 20 de modele de marmură gri lustruită din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din livingul tău. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.