Pardoseala de marmura alba pentru hol

Holul este o prima încăpere a locuinței tale, de aceea este important să aibă un impact vizual deosebit. Amenajarea pardoselii cu marmură albă va îndeplini cu succes această cerință.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Marmura albă va oferi holului tău un aspect luxos și elegant, ce nu poate fi egalat de niciun alt material. Frumusețea unică a pardoselii de marmură albă va adăuga personalitate holului tău și va impresiona orice privitor. Albul va da holului tău o notă modernă și clasică în același timp și va emana energie pozitivă, creând o încăpere calmă și relaxantă.

Acest tip de material este foarte versatil și oferă opțiuni nelimitate atunci când vine vorba de amenajarea holului tău într-un anumit stil, permițând alăturarea oricărei palete de culori.
Pardoseala ta de marmură albă din hol va avea o rezistență ridicată la o utilizare constantă, fiind materialul ideal pentru zonele cu trafic intens. Astfel că nu se va deteriora din cauza zgârieturilor sau petelor.

Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, pentru ca pardoseala ta de marmură albă din hol să își păstreze aspectul intact de-a lungul timpului.

Curățarea acestei pardoseli se poate face cu o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid, împreună cu un mop moale, Pentru o curățare în profunzime poți folosi o soluție special concepută pentru marmură.

Peste 50 de modele de marmură albă te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.