Idei de amenajare a pardoselii de marmura din baie

Clasică și elegantă, marmura este întotdeauna o alegere bună atunci când vine vorba de decorul băii. Este atemporală, adaugă valoare proprietății tale și este absolut superbă.

Marmura este o rocă metamorfică ce se formează în urma recristalizării calcarului și dolomitului. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

În continuare vom detalia câteva idei de amenajare a pardoselii de marmură din baie.

Pardoseala de marmură cu contrast puternic

În timp ce unele modele de marmură pot fi subtile, acesta nu este cazul pentru toate modelele. Poți amenaja o pardoseala în baie din marmură alb-negru pentru a crea un contrast izbitor care arată ca o piesă de artă în sine.

Pardoseală de marmură cu contrast subtil

Dacă îți place ideea de a crea un contrast prin intermediul pardoselii de marmură din baie, însă nu îți dorești unul puternic, poți opta pentru marmură albă cu venaturi gri sau maro. Contrastul obținut va fi subtil, dar interesant, fiind perfect pentru a da încăperii un aspect sofisticat.

Pardoseală de marmură neagră

Poți crea un design contemporan în baia ta, alegând un model de marmură neagră pentru pardoseală. Vei obține un impact vizual puternic, iar detaliile frumoase ale acestui tip de marmură, îți vor transforma baia într-una sofisticată și luxoasă. Prin alegerea unui blat alb și a unei căzi albe, vei obține un stil minimalist care va radia în întreaga încăpere.

Pardoseală de marmură colorată și luxoasă

O pardoseală de marmură roșie, verde sau exotică, va deveni instant punctul focal al băii tale. Consistența și profunzimea acestor modele de marmură, sunt impresionante pentru privitor și vor trezi admirația oricui. Pentru a deschide încăperea, folosește marmură albă pentru pereți, blat sau cadă. Completează aspectul băii cu accesorii aurii, ce creează o atmosferă luxoasă, pe cât de elegantă, pe atât de superbă.

Pe www.stona.ro vei găsi cu siguranță modelul potrivit de marmură pentru amenajarea pardoselii din baia ta. Avem peste 200 de modele disponibile. De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.