Pardoseala de marmura alba pentru living

Cea mai bunâ idee de amenajare a pardoselii din livingul locuinței tale, este cu siguranță cea cu marmură albă, deoarece oferă o eleganță superioară.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

De-a lungul anilor, marmura albă a rămas una din cele mai clasice materiale pentru pardoseli. Una dintre cele mai mari concepții greșite din toate timpurile este că albul este greu de întreținut. Deoarece fiecare dorește să reducă cheltuielile atunci când își amenajează locuința, se ferește de interioarele albe. În realitate, pardoseala de marmură albă va fi foarte practică și ușor de întreținut. Albul este o culoare primară care poate fi combinată cu orice. Astfel, iti permite sa experimentezi orice combinatii de culori, după ce instalezi pardoseala de marmură albă în livingul tău.. Poți încerca diferite teme, cum ar fi culorile Boho, stilurile vintage, victoriane și englezești.

Marmura este o piatră extrem de durabilă, astfel că pardoseala ta din living va face față oricărui tip de uzură pentru o perioadă lungă de timp, ani de zile. Duritatea este unul dintre cei mai importanți factori pentru a alege marmura albă pentru amenajarea pardoselii din living, față de orice altă piatră naturală. Deci va rezista la o gamă largă de presiuni ale traficului pietonal.

O soluție de etanșare aplicată în mod regulat, va asigura păstrarea aspectului intact al pardoselii de-a lungul anilor. Se recomanda reaplicarea la un interval de 12 luni.

Curățarea pardoselii de marmură albă din living va fi întotdeauna mai ușoară decât a altor soluții de amenajare ca mochetele sau pardoselile de mozaic. Astfel, costurile de întreținere sunt scăzute. Poți folosi o soluție de curățare obținută din amestecarea săpunului lichid de vase cu apă caldă sau poți achiziționa una special concepută pentru marmură.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu o varietate de modele de marmură albă, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din livingul tău. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.