Pardoseala de marmura gri pentru bucatarie

Poți obține un aspect modern și stilat în bucătăria ta, dacă alegi să amenajezi pardoseala cu marmură gri.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Pardoseala de marmură gri va oferi o versatilitate foarte ridicată atunci când vei amenaja celelalte elemente din bucătărie, permițând folosirea oricărei palete de culori și alegerea oricărui stil de amenajare.

Marmura gri poate avea un impact vizual diferit în funcție de nuanța aleasă. Astfel că nuanțele închise vor crea un impact vizual puternic și dramatic, iar cele deschise un impact vizual discret și sofisticat.

Datorită durității marmurei, pardoseala ta din bucătărie va avea o rezistență foarte ridicată și nu va fi afectată de zgârieturi, ciobiri sau pătări. De asemenea acest material are o caracteristică foarte necesară pentru pardoseli, aceea de a fi un izolator termic natural. Vara va păstra temperatura scăzută pe suprafața pardoselii, iar iarna va păstra căldura cu ajutorul instalării unui sistem de încălzire în pardoseală.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalarea pardoselii de marmură gri, iar apoi reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 20 de modele de marmură gri din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii tale din bucătărie. Ne poți vizita în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.