Pardoseala de marmura medalion pentru living

Dacă îți dorești ca living-ul tău să devină un spațiu cu un impact vizual deosebit, cea mai bună alegere este să folosești accente de marmură medalion pentru amenajarea pardoselii.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Această piatră naturală va transforma cu siguranță living-ul tău într-un spațiu elegant și luxos, datorită frumuseții sale greu de egalat de celelalte materiale.

Amenajarea pardoselii din living cu un model de marmură monocrom va pune în valoare accentele de marmură medalion și va da personalitate spațiului tău. Această alăturare armonioasă a acestor materiale va transforma pardoseala în elementul central al living-ului tău, ce va impresiona orice privitor.

Marmura are caracteristica specială de a fi semi-transparentă, ce permite luminii să pătrundă în suprafață și să ofere un aspect unic și sofisticat spațiului tău.

Aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an este foarte importantă, deoarece în acest fel pardoseala ta de marmură își va păstra aspectul intact de-a lungul timpului.

Întreținerea pardoselii de marmură se face mai întâi prin îndepărtarea prafului cu ajutorul unui mop moale, iar apoi prin spălare cu ajutorul unei soluții de curățare formată din apă caldă și săpun lichid. La sfârșit se șterge cu un mop pentru a îndepărta soluția și pentru a usca suprafața.

Accesează www.stona.ro și vei găsi peste peste 200 de modele de marmură, din care să alegi modelele potrivite pentru amenajarea pardoselii tale. Ne poți vizita în showroom-ul din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.