Pardoseala din mozaic de marmura pentru hol

Holul este încăperea care formează impresia generală a locuinței tale, astfel că amenajarea pardoselii din mozaic de marmură va avea un impact vizual impresionant.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Prin intermediul pardoselii din mozaic de marmură, holul locuinței tale va avea un aspect foarte atractiv . Mozaicul de marmură este creat prin tăierea unor bucăți mai mici din această piatră naturală care sunt apoi conectate într-o placă de dimensiuni mai mari. Mozaicul permite crearea de modele unice, opțiunile de culoare și dimensiune fiind aproape nelimitate.

Dacă holul locuinței tale este mai mic, poți crea iluzia de mai mult spațiu prin alegerea nuanțelor deschise de mozaic de marmură pentru amenajarea pardoselii. De asemenea, prin alegerea mozaicului de mamrură compus din plăci lungi și așezat vertical, vei obține același efect.

Pardoseala din mozaic de marmură pentru hol va avea și o rezistență ridicată, pe lângă estetica deosebită. Marmura este un material dur care nu absoarbe lichide sau pete. În plus, marmura este hipoalergenică, ceea ce o face o alegere perfectă pentru cei care au alergii.

Sigilarea acestei pardoseli în mod regulat, îi va asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului. Cel mai bine este să aplici tratamentul de sigilare o dată pe an.

Vei curăța această pardoseală cu ușurință, folosind doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Pentru o curățare în profunzime sunt disponibile soluții de curățare special concepute pentru marmură.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 30 de modele de mozaic de marmură pentru amenajarea pardoselii din holul locuinței tale. Ne poți contacta la numărul de telefon: 0732 334 434 pentru ca un consultant Stona să te ajute să faci alegerea potrivită.