Pardoseala de marmura cu finisaj periat pentru baie

Pardoaseala din baia ta are nevoie de o rezistență cât mai mare pentru a face față condițiilor din această încăpere, dar și de un aspect deosebit. Astfel că materialul ideal pentru această amenajare este marmura cu finisaj periat.

Marmura este o rocă metamorfică ce se formează în urma recristalizării calcarului și dolomitului. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Finisajul periat se obține prin aplicarea unor perii din plastic dur sau metal pe suprafața marmurei. Acțiunea grea îndepărtează partea mai moale a pietrei și uzează suprafața, oferindu-i un aspect texturat, similar cu cel al finisajelor antice.

Având pardoseala de marmură cu finisaj periat în baie, nu va trebui să-ți faci griji că suprafața acesteia se va zgâria, păta sau crăpa, deoarece aspectul uzat obținut în urma acestui finisaj, simulează uzura naturală ce poate surveni în timp. De asemenea finisajul periat va avea o rezistență mai crescută la expunerea prelungită la umezeală față de alte finisaje.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va asigura păstrarea aspectului intact al pardoselii tale de marmură cu finisaj periat din baie de-a lungul timpului.

Pentru întreținerea periodică a acestei pardoseli, se recomandă mai întâi folosirea unui mop uscat pentru îndepărtarea prafului, iar apoi folosirea unei soluții de curățare special concepute pentru marmură.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură cu finisaj periat, pentru amenajarea pardoselii din baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.