Pardoseala de marmura neagra pentru living

Pardoseala de marmură neagră reprezintă cea mai bună soluție de a obține un living sofisticat și luxos în locuința ta.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Marmura neagră este un simbol al eleganței, datorită intensității și profunzimii sale, care formează un impact vizual puternic și unic. Modelele acestui tip de marmură sunt formate dintr-un fundal negru intens sau gri închis și din texturi albe, dispuse în mod venat sau liniar. Pardoseala de marmură neagră din livingul tău, va crea o atmosferă dramatică și distinctivă, iar contrastul deosebit dintre fundal și texturi, va atrage admirația oricărui vizitator al locuinței tale.

Avantajele pe care le va oferi această pardoseală livingului din locuința ta, nu se opresc la cele estetice. Pardoseala de marmură neagră va fi foarte practică, deoarece va fi rezistentă la bacterii și la colectarea de alergeni. De asemenea, suprafața sa nu se va zgâria, păta, crăpa sau sparge, nici după ce vor trece mulți ani de la instalare. Marmura neagră este o alegere excelentă pentru amenajarea pardoselii din livingul tău, datorită calității sale de a fi conductor de căldură. Dacă instalezi un sistem de încălzire în pardoseală, marmura neagră își va păstra suprafața căldă un timp îndelungat.

Pentru a preveni orice fel de deteriorări ale acestei pardoseli, aplică un tratament de sigilare imediat după instalare. Reaplică tratamentul la un interval de 12 luni și pardoseala ta își va păstra strălucirea ca în ziua în care a fost instalată.

Ușurința cu care vei curăța pardoseala de marmură neagră din livingul locuinței tale, te va convinge că ai făcut cea mai bună alegere. Începe procesul de curățare cu măturarea sau aspirarea pardoselii, iar apoi, folosind o soluție de curățare special concepută pentru marmură, spală suprafața cu un mop.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu o varietate de modele de marmură neagră, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din livingul tău. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.