Pardoseala de marmura verde pentru bucatarie

Dacă îți dorești ca bucătăria ta să aibă un aspect unic și sofisticat, poți alege să amenajezi pardoseala cu marmură verde.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Pardoseala de marmură verde va emana eleganță și lux în bucătăria ta, datorită impactului vizual spectaculos ce va impresiona cu siguranță orice privitor. Nuanțele și texturile marmurei verzi amintesc de frumusețea naturii.

Acest material va oferi pardoselii tale din bucătărie și avantaje practice, având o rezistență ridicată ce nu va permite deteriorarea din cauza, zgârieturilor, petelor sau ciobirii. De asemenea, marmura verde reprezintă materialul ideal pentru amenajarea pardoselii din bucătărie, deoarece este un izolator termic în mod natural. Suprafața pardoselii se va păstra rece pe parcursul verii, iar iarna va păstra căldura provenită de la sistemului de încălzire în pardoseală.

După instalarea pardoselii de marmură verde, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare ce va trebui repetat o dată pe an pentru a-i păstra aspectul intact de-a lungul timpului.

Această pardoseală nu va necesita o curățare complicată, o soluție compusă din apă caldă și săpun folosită împreună cu un mop moale va fi tot ce va avea nevoie. Pentru o curățare în profunzime poți folosi o soluție special concepută pentru marmură.

Alege modelul potrivit de marmură verde, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.