Pardoseala de marmura alba pentru bucatarie

Atunci când faci amenajarea bucătăriei tale, trebuie să ai în vedere două caracteristici importante pentru această încăpere: funcționalitate și aspect estetic plăcut. Pentru a respecta aceste caracteristici poți alege să realizezi pardoseala din bucătăria ta cu marmură albă.

Marmura este o rocă ce rezultă din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate. Această piatră naturală este de regulă compusă dintr-un mozaic al cristalelor carbonate.

Pardoseala ta de marmură albă va transforma bucătăria ta într-un spațiu sofisticat și elegant, prin intermediul frumuseții sale ce este greu de egalat de alt material.

Marmura albă dispune de venaturi unice ce se ramifică pe toată suprafața, formând un contrast puternic între nuanțele închise ale venaturilor și fondul în culori deschise.

Pe lângă aspectul deosebit, pardoseala de marmura mai beneficiază și de avantajul de a fi rezistentă, astfel că nu trebuie să-ți faci griji că pardoseala ta se va degrada în timp. Însă pentru a asigura păstrarea aspectului intact al pardoselii tale de marmura, este recomandat să efectuezi un tratament de sigilare în mod periodic.

Marmura albă este translucidă și reflectă lumina cel mai mult dintre celelalte modele, astfel că permite luminii să pătrundă în suprafață și să o pună în valoare, oferindu-i strălucire.

Îți poți curăța pardoseala de marmură albă folosind o soluție diluată din apă și săpun lichid. După ce ai terminat de spălat cu mopul, poți usca pardoseala cu un prosop moale.

Pe www.stona.ro poți alege din 24 de modele de marmură albă, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii tale. Ne poți vizita în showroom-ul din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.