Pardoseala de marmura bej pentru hol

Holul este cea mai circulată încăpere din locuința ta, de aceea materialul folosit pentru amenajarea pardoselii trebuie să fie cât mai rezistent, dar și deosebit din punct de vedere estetic. O alegere foarte potrivită pentru această amenajare poate fi marmura bej.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Pardoseala de marmură bej va da personalitate holului tău, transformându-l într-o încăpere caldă și primitoare. Nuanțele deschise sau închise de bej formează modele interesante împreună cu texturile unice ce se ramifică pe toată suprafața marmurei. Holul tău va avea un aspect discret și plăcut, prin intermediul modelelor acestui tip de marmură. Indiferent de modelul ales, vei avea parte de o versatilitate ridicată atunci când vei amenaja celelalte elemente din hol.

Traficul intens din holul tău nu va fi deloc o problemă pentru pardoseala de marmură bej, datorită durabilității crescute pe care o oferă acest material. Pardoselile de marmură au reputația de a fi reci, dar nu trebuie să fie. Marmura este un excelent conductor de căldură, ceea ce o face foarte potrivită pentru instalarea unui sistem de încălzire sub pardoseală. De asemenea, acest material are tendința de a rămane răcoros dacă nu este încălzit, astfel că pardoseala de marmură bej din holul tău va fi foarte plăcută la atingere pe timp de vară.

Pardoseala de marmură bej din holul tău va avea nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, pentru a-i asigura rezistența în timp.

Această pardoseală nu va necesita un proces de curățare complicat, folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid cu un mop moale va fi suficientă pentru a arăta ca nouă. Însă în cazul în care va avea nevoie de o curățare în profunzime, vei folosi o soluție special concepută pentru marmură.

Modelul potrivit de marmură bej te așteapă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Poți alege din peste 100 de modele disponibile.