Placarea pardoselii din bucatarie cu marmura bej

Pentru ca bucătăria ta să aibă o pardoseală mereu în tendințe, cea mai bună alegere este să folosești la placarea acesteia marmură bej.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului.

Fiind o culoare neutră, marmura bej va putea fi coordonată cu ușurință, atât împreună cu nuanțe calde, cât și cu nuanțe reci. Versatilitatea marmurei bej va armoniza pardoseala ta din bucătărie cu celelalte elemente, funcționând ca un punct de plecare pentru amenajarea întregii încăperi.

Pe lângă aspectul estetic, pardoseala ta de marmură bej va avea și o rezistență ridicată ce o va face să dureze mulți ani, nefiind afectată de traficul intens din bucătărie.

Pardoseala de marmură bej are nevoie de o întreținere regulată ce se realizează prin intermediul efectuării unui tratament de sigilare anual. Tratamentul de sigilare aplicat va proteja pardoseala ta de posibile zgârieturi, pete sau ciobiri.

Marmura bej este disponibilă în următoarele tipuri de finisaje: dălțuit, lustruit și mat. Finisajul mat este cel mai potrivit pentru amenajarea pardoselii, deoarece acesta este antiderapant.

Curățarea pardoselii de marmură bej se realizează prin îndepărtarea prafului cu un mop moale, iar apoi prin spălare cu o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 80 de modele de marmură bej, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.