Pardoseala de marmura alba si neagra pentru living

Dacă îți dorești o pardoseală clasică și elegantă în livingul locuinței tale, poți opta pentru o amenajare cu marmură albă și neagră, cu efect de tablă de șah.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă, în cea mai mare parte, din calcit – forma cristalină a carbonatului de calciu (CaCO3) și obținută prin metamorfoza calcarului.

Pardoseala de marmură albă și neagră nu se va demoda niciodată, astfel că te vei putea bucura de frumusețea sa atemporală fără să ai grija că va trebui să o schimbi odată cu trecerea timpului. Datorită versatilității foarte ridicate pe care o oferă acest model de amenajare al pardoselii, va fi cu siguranță foarte ușor de integrat în orice fel de living, fie că este amenajat în stil tradițional sau modern. De asemenea, diversitatea foarte mare a modelelor disponibile de marmură albă și neagră, îți va oferi nenumărate posibilități de realizare a acestei pardoseli.

Când planifici amenajarea pardoselii de marmură albă și neagră, este foarte important să iei în considerare dimensiunea și scara plăcilor pe care le vei utiliza. Utilizarea plăcilor mai mici de marmură va crea un aspect mai aglomerat, dar astfel pardoseala va avea un stil retro. Plăcile de marmură în format mai mare vor da senzația de spațiu în livingul tău.

Această amenajare va oferi pardoselii din livingul tău și numeroase avantaje practice, datorită durabilității marmurei. Astfel că, pardoseala de marmură albă și neagră poate rezista la orice presiune externă și la orice schimbare bruscă de greutate, fiind foarte potrivită pentru zonele cu trafic intens precum livingul. Pardoseala nu se va zgâria, crăpa, păta sau sparge și, de asemenea, va avea o rezistență ridicată la foc, spre deosebire de pardoseala din lemn, deși ambele sunt materiale naturale.

Va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a asigura păstrarea aspectului intact al pardoselii de marmură albă și neagră din livingul tău, indiferent de cât timp va trece de la instalare. Cel mai bine este să reaplici sigilarea în fiecare an.

Nu va fi deloc complicat să cureți pardoseala de marmură albă și neagră. Cu un amestec diluat de apă și săpun lichid de vase (nu mai mult de jumătate de cană pe găleată de apă) va arăta mereu ca nouă. După spălarea pardoselii, se recomandă uscarea suprafeței folosind un mop moale și pufos.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu o gamă foarte variată de modele de marmură albă și neagră. Alegele pe cele potrivite pentru amenajarea pardoselii din livingul tău. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.