Pardoseala de marmura alba pentru terasa

Dacă ai o terasă mică, cea mai bună soluție pentru a arăta fantastic, este să alegi un material elegant și luminos pentru amenajarea pardoselii. Marmura albă îndeplinește cel mai bine aceste cerințe.

Marmura este o rocă ce rezultă din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate. Această piatră naturală este de regulă compusă dintr-un mozaic al cristalelor carbonate.

Frumusețea pardoselii de marmură albă este greu de egalat de celelalte materiale. Datorită eleganței sale naturale și a esteticii luxoase, va transforma terasa ta într-un spațiu deosebit pentru relaxare. Sunt disponibile modele variate de marmură albă, de la fundal alb pur, la gri sau bej foarte deschis, cu texturi venate de dimensiuni variate, de obicei în nuanțe de gri, bej și auriu.
Un avantaj foarte important pe care îl oferă marmura albă spațiilor mici este că le face să pară mai mari. Pardoseala de marmură albă va da impresia de spațialitate pe terasa ta și va permite luminii naturale să o pună în valoare.

Avantajele marmurei albe nu se opresc la cele estetice, ci continuă cu avantaje practice. Pardoseala de marmură albă va adăuga rezistența necesară pe terasa ta. Acest material nu doar va arăta excelent ca pardoseală pe terasa ta, ci va avea și puterea de a rămâne durabilă în orice condiții.

Pentru ca pardoseala de marmură albă de pe terasa ta să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, va trebui să aplici un tratament de sigilare în mod regulat. Se recomandă reaplicarea tratamentului în fiecare an.

Curățarea acestei pardoseli se va face cu ușurință, fiind suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru marmură.

Accesează www.stona.ro și vei găsi peste 50 de modele de marmură albă, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii de pe terasa ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.