Pardoseala de marmura alba si verde pentru hol

Dacă ești în căutarea unei idei inedite de a amenaja pardoseala din holul locuinței tale, poți opta pentru crearea unui design unic cu marmură albă și verde.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Marmura albă este o alegere clasică pentru pardoseli care nu se va demoda niciodată, însă prin adăugarea unor accente de marmură verde, vei obține un aer contemporan și distinctiv pentru pardoseala din holul tău. Modelele în care se pot găsi aceste două tipuri de marmură, sunt extrem de variate, ceea ce asigură că vei avea exact pardoseala pe care ți-o dorești. Pardoseala de marmură albă și verde va aduce frumusețea naturii în holul tău și va contribui la crearea unei atmosfere plăcute și relaxante în locuința ta.

Cu această pardoseală nu va trebui să-ți faci griji că se va deteriora în timp, deoarece marmura este un material durabil și rezistent. Holul este o încăpere cu trafic intens în orice locuință, însă pardoseala de marmura albă și verde nu va fi deloc deranjată de acest lucru. Suprafața sa va suporta orice fel de presiune și nu se va zgâria, păta, crăpa sau sparge nici măcar după ce vor trece foarte mulți ani de la instalare.

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, va asigura că pardoseala din holul tău își va păstra toate calitățile de-a lungul timpului. Intervalul recomandat de reaplicare al tratamentului este de 12 luni.

Pardoseala de marmură albă și verde va fi foarte ușor de curățat. Folosește o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid de vase, sau una special concepută pentru acest tip de piatră, iar această pardoseală va avea mereu aceeași strălucire impresionantă.

Intră pe www.stona.ro și vei găsi o gamă diversă de modele de marmură albă și verde, din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea pardoselii din holul tău. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.