Pardoseala de marmura pentru dormitor

Decorarea dormitorului include si luarea deciziei materialului ce urmează a fi folosit pentru amenajarea pardoselii. Pentru a crea un spațiu nu doar relaxant ci și elegant, cea mai bună opțiune este marmura.

Această piatră naturală este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Pardoseala de marmură va aduce o atmosferă specială în dormitorul tău care te va ajuta să te odihnești, dar și să îți petreci timpul într-un mod plăcut.

Marmura oferă o caracteristică folositoare atunci când vine vorba de placarea pardoselii, aceea de a păstra răcoarea pe timpul verii, iar iarna prin intermediul instalării unui sistem de încălzire va emana căldură.

Datorită venaturilor sale interesante, marmura va forma modele deosebite atunci când este folosită pentru placarea pardoselii. Este un material versatil, deoarece poți alege dintr-o varietate de mărimi și de culori în funcție de preferințe și de dimensiunile dormitorului tău.

Pe lângă aspectul deosebit, marmura oferă pardoselii tale din dormitor și durabilitate, fiind o piatră dură ce poate să facă față cu brio factorilor externi. Însă pentru a-și păstra aspectul intact de-a lungul timpului, pardoseala ta de marmură necesită aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Pardoseala de marmură este ușor de întreținut, având nevoie de îndepărtarea prafului în mod frecvent și curățare cu ajutorul unui mop și a unei soluții de curățare special destinate acestui tip de piatră.

Pe www.stona.ro poți găsi peste 200 de modele de marmură pentru amenajarea pardoselii din dormitorul tău. Ne poți vizita în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.