Pardoseala de marmura alba si neagra pentru terasa

Terasa locuinței tale poate avea o pardoseală clasică, elegantă și stilată, dacă alegi să o amenajezi cu marmură albă și neagră, care imită tabla de șah.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă, în cea mai mare parte, din calcit – forma cristalină a carbonatului de calciu (CaCO3) și obținută prin metamorfoza calcarului.

Acest tip de pardoseală este popular încă din epoca victoriană și există multe moduri de a crea acest aspect. Atât marmura albă, cât și cea neagră, oferă o gamă foarte variată de modele, cu nuanțe deschise, medii și închise, dar și cu texturi venate diverse. Alăturarea albului cu negrul va crea o pardoseală cu impact vizual puternic pentru terasa ta, iar contrastul obținut va fi admirat de cei care te vor vizita. Pardoseala de marmură albă și neagră pentru terasa locuinței tale, va avea o frumusețe atemporală, greu de egalat de celelalte tipuri de pardoseli.

Marmura îți oferă de asemenea și o gamă largă de posibilități, atunci când vine vorba de dimensiunea plăcilor. Poți alege ca plăcile de marmură albă și neagră să aibă exact dimensiunile pe care ți le dorești. Dacă terasa ta este destul de mică, este recomandat să folosești plăci mari, deoarece în acest fel pardoseala va da impresia de spațialitate.

Pardoseala de marmură albă și neagră pentru terasă va fi extrem de durabilă. Va putea rezista oricărei presiuni exterioare, nefiind afectată de schimbarea bruscă a greutății. Astfel că este foarte potrivită pentru zonele cu trafic intens, iar atunci când vei trage scaunele pe suprafața sa, nu se va uza în niciun fel.

Un tratament aplicat în mod regulat, va proteja această pardoseală de orice factori externi care ar putea să o deterioreze în timp. Intervalul recomandat de reaplicare al tratamentului este de 12 luni.

Procesul de curățare al pardoselii de marmură albă și neagră va fi foarte simplu. Folosește o soluție de curățare compusă din apă caldă și săpun lichid, sau una special concepută pentru acest tip de piatră, pentru ca pardoseala de pe terasa ta să strălucească mereu ca în ziua în care a fost instalată.

Dacă accesezi www.stona.ro vei găsi o gamă foarte variată de marmură albă și neagră, cu care să amenajezi pardoseala pentru terasa locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.