Pardoseala Crystal White pentru balcon

Balconul  este un spațiu minunat de multifuncțional și are nevoie de o pardoseală practică și elegantă. O pardoseală de marmură Crystal White poate fi ideală pentru balconul locuinței tale.

 

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele. 

Pardoseala de marmură Crystal White va contribui la crearea unei atmosfere relaxante pe balcon, în diminețile în care te vei trezi ușor cu o ceașcă de cafea sau în serile în care te vei odihni ldupă o zi obositoare. Acest model de marmură reproduce efectul delicat și prețios al cristalului, având un fundal alb strălucitor și o venatură orizontală gri deschis sau închis. Crystal White este o marmură extrasă din Turcia. Transformă suprafețele în lumină pură, atât prin intermediul nuanței sale deschise, cât și a finisajului său lustruit. Cu pardoseala de marmură Crystal White vei obține un balcon luxos și sofisticat care va atrage admirația vizitatorilor tăi. 

Din punct de vedere practic, rezistența și durabilitatea marmurei Crystal White sunt ideale pentru amenajarea pardoselii din balconul locuinței tale. Aceste pardoseli nu necesită schimbare și pot dura toată viața. Materialul este, de asemenea, rezistent la pete, astfel încât lichidele închise la culoare nu sunt susceptibile să lase o urmă permanentă pe suprafața pardoselii, atâta timp cât le ștergi imediat ce se varsă. Pardoseala de marmură Crystal White va menține balconul răcoros pe timpul verii cu suprafața sa care nu atrage căldura soarelui, ci se păstrează rece. 

Deși marmura este durabilă în mod natural, cel mai bine este să aplici un tratament de sigilare imediat după instalarea pardoselii, iar la un interval de 12 luni să îl reaplici. În acest fel își va păstra aspectul intact de-a lungul timpului.  

Pardoseala de marmură Crystal White din balcon va necesita o întreținere redusă, deoarece rezistă în mod natural bacteriilor, părului animalor de companie, polenului și altor alergeni. Este ușor de curățat cu apă caldă și un săpun lichid delicat sau, pentru o curățare mai în profunzime, cu o soluție special concepută pentru marmură. 

Pe www.stona.ro vei găsi modelul potrivit pentru a obține o pardoseala de marmură Crystal White pentru balcon. De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.