Pardoseala de marmura alba pentru balcon

Balconul locuinței tale are nevoie de o pardoseală practică și cu aspect deosebit, de aceea marmura albă poate fi alegerea ideală.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Marmura albă va transforma balconul tău într-un spațiu elegant și luxos în care îți va face plăcere să îți petreci timpul liber. Pardoseala ta de marmură albă din balcon va da impresia de spațialitate și luminozitate, iar textura sa fină și albul pur vor atrage cu siguranță admirația oricărui privitor.

Acest tip de material oferă o versatilitate foarte ridicată, permițând alăturarea oricărei palete de culori și crearea oricărui stil atunci când faci amenajarea întregului balcon.

Avantajele practice pe care le va avea pardoseala ta din balcon, se datorează durabilității foarte ridicate ale marmurei albe. Nu va trebui să-ți faci griji că pardoseala ta se va deteriora din cauza expunerii prelungite la apă sau la soare.

Pentru a asigura rezistența pardoselii tale de marmură albă de-a lungul timpului, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Curățarea acestei pardoseli se va face cu un mop moale și o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Poți folosi o soluție special concepută pentru marmură, pentru o curățare în profunzime.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 50 de modele de marmură albă, din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din balconul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.