Sigilarea pardoselii de marmura

Pardoseala de marmură reprezintă cea mai întâlnită opțiune pentru acest tip de amenajare, datorită durității și eleganței sale deosebite. Însă pentru a-și păstra aspectul intact de-a lungul timpului, această pardoseală are nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare în mod periodic.

Marmura este o piatră naturală, astfel că suprafața acesteia este poroasă, caracteristică ce o face să fie predispusă la deteriorare din cauza petelor, zgârieturilor, substanțelor acide și a vărsării de lichide.

Sigilarea pardoselii de marmură o va proteja împotriva factorilor externi prin intermediul aplicării a două tipuri de sigilare: de suprafață și de împregnare. În urma acestui proces porii marmurei sunt închiși și de asemena se formează o peliculă protectoare pe suprafața acesteia.

Pentru o întreținere periodică se recomandă aplicarea tratamentului de sigilare a pardoselii de marmură la fiecare șase luni sau la un an.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 200 de modele de marmură pentru amenajarea pardoselii tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.