Pavarea curtii cu marmura

Atunci când vine vorba de pavarea curții tale, trebuie să ai în vedere câteva aspecte foarte importante atunci când alegi materialul pentru această amenajare: rezistența ridicată la factorii externi și aspectul deosebit. Marmura îndeplinește cu succes aceste caracteristici.

Marmura se formează atunci când calcarul întâlnește căldură extremă și presiune ce duce la starea metamorfică a pietrei. Se găsește într-o varietate de culori frumoase, care sunt rezultatul impurităților precum oxidul de fier, mica, grafitul și cuarțul.

Curtea ta pavată cu marmură va avea un aspect impresionant și va emana frumusețe și eleganță în exteriorul locuinței tale. Transluciditatea naturală a acestui material va evidenția culorile și texturile formate din venaturi ce se ramifică pe toată suprafața. Marmurei are o strălucire deosebită ce este de neegalat de celelalte materiale.

Această piatră naturală va oferi pavajului curții tale și avantaje practice,având o densitate ridicată ce o face să fie alegerea potrivită pentru folosirea în zonele cu trafic intens. De asemenea curtea ta pavată cu marmură va face față cu brio expunerii prelungite la soare, praf, ploaie și vânt, datorită rezistenței sale ridicate.

Pentru a asigura păstrarea aspectului intact al pavajului de marmură din curtea ta, este recomandat să aplici un tratament de sigilare o dată pe an.

Pavajul de marmură nu necesită o întreținere complicată, pentru curățarea periodică vei avea nevoie doar de o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid și de o cârpă moale, sau de o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Accesează www.stona.ro pentru a găsi peste 200 de modele de marmură disponibile, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru pavarea curții tale.. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.