De ce sa aleg pardoseala din marmura

Pardoselile din marmura sunt unele din cele mai frumoase pardoseli. Acestea pot fi folosite atat in locuinte cat si in birouri, utilizarea acestui tip de material avand o multitudine de avantaje, principalul fiind eleganta. Mai jos puteti regasi cateva dintre motivele care va vor convinge sa achizitionati marmura pentru amenajarea locuintei.

Desi costul marmurei este mai mare decat al altor materiale, marmura are o viata foarte mare, rezistand zeci de ani si pastrandu-si calitatile deosebite mult timp.

Avand in vedere ca decorarea cu pardoseala reprezinta o investitie pe termen lung este bine sa optezi pentru un material durabil si care nu se depreciaza din punct de vedere al trendului.

pardoseala marmuraPardoselile din marmura dureaza de pana la 4 ori mai mult decat alte materiale folosite pentru pardoseli.

Alaturi de longevitate marmura mai ofera si o diversitate de nuante si modele. Majoritatea producatorilor de marmura iti pot oferi o gama vasta de modele si nuante fiind aproape imposibil sa nu gasesti marmura la care ai visat. Diversitatea nunatelor face ca marmura sa se integreze in orice incapere indiferent de mobilier sau stilul locuintei.

Marmura are proprietati hipoalergenice astfel pardoseala se pastreaza curata si rezistenta la bacterii. Marmura de asemenea se curata usor ceea ce face ca marmura sa fie solutia perfecta pentru persoanele care doresc sa evite murdaria si alergiile.

Marmura este rezistenta la umezeala si ceea ce face ca lichidele varsate pe pardoseala sa se curete usor. Curatarea se face cu apa calda si un sapun lichid cu un pH neutru. Rezistenta la patare nu este foarte ridicata, mai ales daca pata nu este indepartata in timp util.

Pardoseala de marmura poate fi montata in orice incapere de la baie si bucatarie la living-uri si dormitoare.

Pardoselile din marmura ofera utilitate si eleganta iar costul de achizitionare si montaj desi este mai ridicat fata de alte materiale veti descoperi ca in comparatie cu aspectul si longevitatea oferita de marmura este unul meritat.

Tags: