Idei de amenajare a pardoselii de marmura din hol

O pardoseală de marmură este rafinată și sofisticată și face holul locuinței tale să arate primitor, luxos, spațios și aerisit, mai ales dacă folosești alb sau oricare altă culoare deschisă.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă, în cea mai mare parte, din calcit – forma cristalină a carbonatului de calciu (CaCO3) și obținută prin metamorfoza calcarului.

Pardoselile de marmură sunt simple, dar sofisticate, pot fi curățate cu ușurință, au un luciu deosebit și sunt de lungă durată. Cu o multitudine de modele de marmură disponibile, poate fi dificil să-l alegi pe cel potrivit. Iată câteva idei frumoase de amenajare a pardoselii de marmură din hol.

Bej cu accente negre

Multitudinea de modele de marmură îți permite să creezi orice fel de pardoseală îți dorești. Poți opta pentru amenajarea unei pardoseli de marmură bej care să emană căldură și confort în holul locuinței tale, la care să adaugi accente de marmură neagră dispuse sub forma unor figuri geometrice. Vei obține o pardoseală sofisticată.

Alb cu accente negre

Dacă îți dorești un contrast puternic pentru pardoseala din holul tău, folosește marmură albă și neagră. Crează un design neconvențional prin amenajarea unei pardoseli cu marmură albă și accente de marmură neagră dispuse sub forma unui dreptunghi care să delimiteze marginile. Această pardoseală compusă în principal din marmură albă va lumina holul și va da impresia de spațialitate. Marmura neagră va da un aer dramatic și luxos.

Alb, gri și negru

Dacă îți dorești o pardoseală neconvențională în holul tău, creează o pardoseală unică din marmură albă, gri și neagră. Folosește cantități egale din fiecare culoare și compune un design geometric și unitar. Poți tăia bucățile de marmură în formă de triunghi, pătrat, dreptunghi sau orice altă formă, astfel încât să se așeze perfect una lângă cealaltă. Aspectul vizual opținut al pardoselii de marmură din holul tău va fi unul modern, elegant și echilibrat.

Dacă accesezi www.stona.ro vei găsi o gamă foarte variată de marmură albă, bej, gri și neagră, cu care să amenajezi pardoseala din holul locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.