Pardoseala de marmura alba pentru locul de luat masa

Locul de luat masa trebuie să fie aibă un aer sofisticat și primitor,pentru a te simți bine atunci când iei masa. Amenajarea pardoselii cu marmură albă va îndeplini cu siguranță aceste cerințe.

Marmura este o rocă metamorfică ce se formează în urma recristalizării calcarului și dolomitului. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Această piatră naturală va introduce în locul tău de luat masa o frumusețe greu de egalat de alte materiale. Pardoseala de marmură albă va oferi un aspect deosebit acestei încăperi, prin intermediul venaturilor interesante ce se ramifică pe toată suprafața. Venaturile de culoare închisă formează un contrast plăcut cu suprafața albă a marmurei.

Pe lângă avantajele estetice, marmura dispune de o rezistență foarte ridicată, astfel că pardoseala ta de marmură albă pentru locul de luat masa va face față cu brio factorilor externi; nu se va zgâria, ciobi, păta sau sparge. O caracteristică importantă a marmurei este păstrarea temperaturii scăzute în timpul verii, iar în timpul iernii prin instalarea unui sistem de încălzire se va menține o temperatură ridicată.

Se recomandă efectuarea unui tratament de impermeabilizare o dată pe an, pentru ca pardoseala ta de marmură albă să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului.

Întreținerea acestei pardoseli se face cu usurință, pentru curățarea periodică vei avea nevoie doar de o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 30 de modele de marmură albă, din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.