Idei de pardoseli din marmura pentru living

Folosirea marmurei ca pardoseală pentru living este una din cele mai bune aplicații ale acestui material, deoarece tranformă spațiul într-unul luxos și elegant. Poți alege dintr-o multitudine de idei de pardoseli din marmură pentru living.

 

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate. 

Frumusețea atemporală a pardoselilor din marmură se datorează culorilor și modelelor elegante și unice în care se poate găsi această piatră naturală. Principalele culori în care este disponibilă marmura sunt următoarele: alb, bej, galben, exotic, gri, negru, roșu, verde și maro, iar fiecare dintre ele are o gamă variată de modele. Inspiră-te din următoarele idei de pardoseli din marmură pentru living, atunci când stabilești designul locuinței tale. 

Pardoseala din marmură pe post de covor 

Cine are nevoie de un covor când pardoseala este atât de frumoasă? Poți să creezi o amenajare personalizată a livingului tău, cu o pardoseală din marmură pe post de covor. Acest material are atât de multe modele impresionante, încât îți va fi ușor să obți un design unic. 

Compartimentare cu marmură 

O pardoseală clasică din marmură albă poate fi accentuată prin utilizarea unor linii care se dublează la compartimentarea spațiilor din livingul locuinței tale. Cea mai elegantă opțiune este să alegi negru pentru crearea acestor linii. 

Pardoseală de marmură opulentă 

Dacă îți dorești ca livingul tău să arate cât mai deosebit, nu te limita la un model sau două de marmură cu aspect simplu. Folosește mai multe modele cu texturi captivante pentru a crea o pardoseală din marmură pentru living care să emane opulență și stil. Pentru ca pardoseala să nu aibă un aspect prea încărcat din cauza texturilor diferite, alege maxim 2-3 culori principale. 

Pardoseală de marmură cu margine regală 

Îți poți transforma livingul într-un spațiu regal, cu o pardoseală din marmură albă care să aibă proiectat pe margini un model complex. În acest fel adaugi o notă de eleganță într-un mod mai discret, iar pardoseala de marmură din living va atrage admirația oricărui privitor. 

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 200 de modele de marmură, pentru a pune în practică una din aceste idei de pardoseli din marmură pentru living.Suna la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.