Pardoseala de marmura bej pentru locul de luat masa

Pentru ca locul de luat masa din locuința ta să fie luxos și elegant, cea mai bună alegere este amenajarea pardoselii cu marmură bej.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Pardoseala de marmură bej va oferi locului tău de luat masa un aspect rafinat și distinct ce va atrage admirația oricărui privitor. Nuanțele calde de bej și texturile venate delicate ce se întind pe toată suprafața marmurei vor crea o atmosferă relaxantă și primitoare atunci când vei lua masa împreună cu oaspeții tăi. Modelele disponibile pentru marmura bej sunt foarte diverse și nu există două bucăți la fel, astfel că vei obține cu siguranță o pardoseală unică în locul tău de luat masa.

Pe lângă eleganță, pardoseala de marmură bej din locul tău de luat masa va fi și foarte rezistentă. Această pardoseală se poate descurca fără probleme în orice condiții: nu se va zgâria atunci când scaunele vor fi mutate și nu se va sparge în cazul în care se va scăpa un obiect greu pe suprafață. De asemenea, traficul intens din locul de luat masa nu va afecta în niciun fel pardoseala de marmură bej.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat este recomandată, deoarece pardoseala de marmură bej din locul de luat masa va avea nevoie de o protecție sigură împotriva oricăror eventuale deteriorări ce pot apărea în timp. Cel mai bun interval pentru reaplicarea sigilării este de 12 luni.

Vei putea curăța această pardoseală cu ușurință, folosind un mop moale și o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, sau una special concepută pentru marmură.

Poți alege din peste 100 de modele de marmură bej accesând www.stona.ro și vei avea pardoseala pe care ți-o dorești în locul tău de luat masa. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.