Pardoseli din marmura pentru bucatarie 

Unul dintre cele mai elegante, rafinate și sofisticate materiale de pe piață în ceea ce privește pardoseala din bucătărie este marmura. Există foarte multe idei de pardoseli din marmură pentru bucătărie.

. 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.     

Această piatră naturală are opțiuni aproape nesfârșite în ceea ce privește venaturile, culoarea și strălucirea, ceea ce înseamnă că există o pardoseală pentru fiecare bucătărie. Marmura se găsește cel mai des în nuanțe de alb cu nervuri gri, dar poate fi găsită și în nuanțe de bej, gri, maro, negru și chiar mai multe nuanțe colorate, cum ar fi verde, roșu, exotic sau galben. O poți găsi cu un contrast foarte ridicat, cu vene întunecate sau aproape deloc. Continuă să citești pentru a afla câteva idei de pardoseli din marmură pentru bucătărie și vei obține o amenajare deosebită.

Dulapuri verzi salvie și pardoseală de marmură albă 

Marmura albă simplă este un material atât de versatil și îmbunătățește aproape orice culoare cu care este asociată. Dulapurile verzi salvie asociate cu pardoseala de marmură albă vor crea un aspect și o senzație de cabană de lux. 

Blaturi și dulapuri negre și pardoseală de marmură galbenă 

În timp ce marmura albă poate fi cea mai populară, diferitele variații de culoare pot adăuga multă adâncime bucătăriei tale. Optează pentru o pardoseală de marmură în nuanțe de galben închis, combinată cu blaturi și dulapuri negre, pentru o abordare sofisticată și capricioasă. 

Dulapuri simple și pardoseală de marmură cu multe venaturi 

Un alt lucru grozav despre marmură este cât de multă varietate poți obține cu venaturile sale. Marmura cu multe venaturi are un aspect cu adevărat unic și funcționează minunat ca pardoseală pentru bucătărie. Alege dulapuri în culori cât mai simple și deschise, pentru a lăsa pardoseala să fie în centrul atenției. 

Dulapuri albe și pardoseală de marmură neagră 

Marmura neagră este o altă variantă uimitoare și incredibil de sofisticată pentru bucătărie. Asociază dulapurile albe cu pardoseală de marmură neagră. Blaturile și panoul de perete pot fi de asemenea negre sau poți alege culori mai puternice pentru un contrast mai deosebit.  

Dulapuri lila și pardoseală de marmură bej 

Pentru un aspect vizual mai blând al bucătăriei, poți să alegi dulapuri lila și pardoseală de marmură bej. Adăugă niște feronerie argintie pentru un finisaj sofisticat și lustruit.  

Alege din aceste idei de pardoseli din marmură pentru bucătărie, iar apoi intră pe www.stona.ro sau vizitează showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba. Avem disponibile peste 200 de modele de marmură.