Pardoseala din mozaic de marmura

Poți oferi un aspect sofisticat locuinței tale prin intermediul amenajării pardoselii într-un mod inedit. Cel mai interesant mod de placarea a pardoselii este cu mozaic de marmură, deoarece această metodă de decorare oferă o varietate de modele, forme și mărimi.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. Această piatră naturală este durabilă și are o frumusețe naturală greu de egalat de alte materiale.

Culorile în care este disponibil mozaicul de marmură sunt: bej, gri și maro, iar finisajul suprafeței acestuia este lustruit. Gama de culori pământii permite integrarea mozaicului de marmură în orice stil de amenajare.

Întreținerea pardoselii din mozaic de marmură se face cu detergent de vase diluat cu apă caldă. Se recomandă evitarea detergenților cu o aciditate ridicată, deoarece acestea pot deteriora marmura.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 10 modele de mozaic de marmură din care poți alege. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci o alegere potrivită pentru amenajarea spațiului tău.