Aspectul deosebit al pardoselii de marmura

Marmura reprezintă cea mai populară alegere pentru amenajarea pardoselii. Această popularitate este justificată, deoarece aspectul deosebit al acestei pietre naturale este greu de egalat de alte materiale.

Pardoseala de marmură impresionează privitorul prin frumusețea și aspectul său elegant, ce oferă o atmosferă de lux oricărei locuințe.

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Gama de culori a marmurei este foarte variată și cuprinde nuanțe de alb, bej, roșu, maro, roz, verde, galben și negru. Marmura albă este cel mai des folosită, însă și marmura neagra începe să fie o tendință în alegerea materialului pentru amenajarea pardoselii.

Alegerea potrivită a finisajului pardoselii de marmură în zone cu trafic intens este cel mat, deoarece este cel mai rezistent la zgârieturi și nu va fi alunecos.

Pentru întreținerea pardoselii de marmură se folosesc soluții de curățare special concepute pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro vei găsi peste peste 200 de modele de marmură, dar şi în showroom-ul din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.