Pardoseala de marmura bej pentru baie

Poți obține o atmosferă caldă și relaxantă în baia ta, dacă alegi să amenajezi pardoseala cu marmură bej.

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Marmura bej este disponibilă într-o gamă variată de nuanțe, de la deschis la închis, oferind o versatilitate ridicată atunci când vei realiza amenajarea întregii băi. Indiferent de nuanța aleasă, baia ta va deveni o încăpere stilată și elegantă.

Pardoseala de marmură bej va transforma baia ta într-un spa, datorită culorii discrete cu aspect plăcut, ce formează modele superbe împreună cu venaturile ce se ramifică pe toată suprafața.

Acest material reprezintă alegerea potrivită pentru amenajarea pardoselii din baie, nu doar datorită calităților estetice, ci și a celor practice. Va face față fără probleme traficului intens din această încăpere și nu va trebui să-ți faci griji că suprafața pardoselii se va zgâria, păta sau crăpa, deoarece este foarte durabilă.

Marmura bej este disponibilă în mai multe tipuri de finisaje: antichizat, dăltuit,lustruit, mat sau scapițat, însă este recomandat să alegi un finisaj mat sau scapițat, pentru ca pardoseala ta din baie să fie antiderapantă.

Pentru a asigura rezistența pardoselii de marmură bej din baie de-a lungul timpului, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Curățarea acestei pardoseli se face cu ușurință, folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu un mop moale. Atunci când va fi nevoie de o curățare în profunzime, poți folosi o soluție special concepută pentru marmură.

Peste 100 de modele de marmură bej sunt disponibile pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.