Pardoseala de marmura neagra pentru baie

Dacă îți dorești ca baia ta să aibă un aspect sofisticat, amenajarea pardoselii cu marmură neagră reprezintă cea mai bună alegere.

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Pardoseala de marmură neagră va adăuga personalitate băii tale și o va transforma într-o încăpere elegantă și cu stil. Marmura neagră va atrage cu siguranță toate privirile, prin intermediul contrastului interesant creat între venaturile albe ce se întind pe toata suprafața marmurei și fondul negru.

Versatilitatea pe care o oferă marmura neagră, va permite alegerea cu ușurință a oricărui stil de amenajare și vor putea fi alăturate fără probleme orice culori pentru a crea contraste deosebite.

Marmura neagră este disponibilă într-o varietate de finisaje: antichizat, lustruit, mat sau scapițat, însă pentru a avea o pardoseală antiderapantă în baia ta, îl poți alege pe cel mat sau scapițat.

Marmura este un material durabil și rezistent, astfel că pardoseala ta nu va fi afectată de zgârieturi, crăpări sau spargeri.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru ca pardoseala ta de marmură neagră din baie să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului.

Pardoseala ta de marmură neagră din baie nu va necesita un proces complicat de curățare. Vei putea folosi doar o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid sau o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură neagră, pentru amenajarea pardoselii din baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.