Pardoseala de marmura neagra pentru dormitor

Dacă îți dorești un dormitor cu aspect luxos și extravagant, amenajarea pardoselii cu marmură neagră poate fi alegerea ideală.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Pardoseala de marmură neagră va transforma dormitorul tău într-o încăpere elegantă și sofisticată, fiind materialul ideal pentru a crea un mediu decorativ. Suprafața acestui tip de marmură este formată dintr-un fundal negru intens pe care se ramifică venaturi albe, extrem de remarcabile, oferind un contrast deosebit împreună cu fundalul întunecat. Datorită impactului vizual impresionant, această pardoseală va deveni cu siguranță elementul central al dormitorului tău.

Marmura neagră este foarte versatilă, având multe posibilități disponibile de a o combina cu alte materiale sau culori, astfel că îți va oferi libertatea de a crea un dormitor unic și divers.

Din punct de vedere practic, pardoseala de marmură neagră din dormitorul tău va fi foarte durabilă în timp, fiind capabilă să reziste la toate tipurile de presiune externă. De asemenea, va putea face față fără probleme schimbărilor bruște de greutate.

Un avantaj foarte important al acestei pardoseli este că vei putea instala un sistem de încălzire sub pardoseală, deoarece marmura este un conductor de căldură excelent.

După instalarea pardoselii de marmură neagră, se va aplica un tratament de sigilare pentru a proteja suprafața de orice eventuale deteriorări. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Curățarea acestei pardoseli se va putea face cu ușurință folosind apă caldă și săpun lichid sau produse special concepute pentru marmură.

Alege modelul potrivit de marmură neagră accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.