Pardoseala de marmura gri pentru living

Dacă îți dorești ca livingul tău să aibă un aer contemporan și inedit, poți alege să amenajezi pardoseala folosind marmură gri.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Pardoseala de marmură gri va transforma livingul tău într-un spațiu intim și relaxant, ideal pentru petrecerea timpului liber. Griul este o culoare neutră ce oferă o versatilitate foarte ridicată, deoarece i se pot alătura orice alte culori pentru a crea stilul de amenajare dorit. Fiecare bucată de marmură gri este diferită, având venaturi în mai multe nuanțe ale acestei culori, ce formează modele unice.

Acest material va oferi pardoselii tale din living și numeroase avantaje practice, foarte importante pentru acest tip de amenajare. Duritatea marmurei va proteja pardoseala ta de zgârieturi, ciobiri sau pete și nu îi va permite să se uzeze în timp.

Un tratament de sigilare aplicat o dată pe an, va asigura rezistența în timp a pardoselii tale de marmură gri din living.

Pentru întreținerea periodică a pardoselii de marmură gri, vei avea nevoie de o soluție de curățare special concepută pentru acest tip de piatră și de un mop moale. Se recomandă evitarea produselor de curățare pe bază de acid, deoarece acestea pot deteriora suprafața pardoselii.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 10 modele de marmură gri disponibile. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.