Pardoseala de marmura bej pentru dormitor

Dormitorul tău poate avea o eleganță clasică și deosebită, dacă alegi să amenajezi pardoseala acestui spațiu cu un material cu o frumusețe unică și atemporală, cum este marmura bej.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Marmura bej îmbină căldura maroului și simplitatea albului, pentru a obține un impact vizual plăcut și calm. Pardoseala de marmură bej din dormitorul tău va contribui la crearea unei atmosfere calde și primitoare, pentru a te ajuta să te relaxezi și să te odihnești cât mai bine. Bejul este o culoare destul de versatilă, iar gama variată de modele a acestui tip de marmură oferă o versatilitate și mai ridicată. Astfel că vei găsi cu ușurință modelul care se va potrivi cel mai bine pardoselii din dormitorul tău.

Pe lângă impresionantele avantaje estetice, marmura bej este alegerea ideală pentru amenajarea pardoselii din dormitorul tău, și datorită avantajelor sale practice.Marmura este o piatră naturală, deci este mai rezistentă la zgâriere, fisurare și rupere decât multe alte materiale disponibile pentru pardoseli.

Deși marmura, ca orice piatră naturală, se simte rece sub picioare, constituie, de asemenea, o bază foarte bună pentru instalarea sistemelor de încălzire prin pardoseală radiantă, Acest lucru va transforma un material de pardoseală rece în mod normal într-unul care este minunat de confortabil.

Este important ca după ce se efectuează instalarea pardoselii de marmură bej din dormitorul tău, să se aplice un tratament de sigilare pentru a-i asigura rezistența în timp. Se recomandă reaplicarea tratamentului în fiecare an.

Pardoseala de marmură bej din dormitorul tău nu va avea nevoie de un proces de curățare complicat. Dacă vei folosi o soluție de curățare potrivită pentru această suprafață, pardoseala va arăta mereu uimitor. Poți prepara acasă o soluție de curățare compusă din apă caldă și săpun lichid sau poți achiziționa una special concepută pentru marmură.

Peste 100 de modele de marmură bej te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Ne poți contacta și la numărul de telefon: 0732 334 434 pentru ca un consultant Stona să te ajute să faci această alegere.