Pardoseala de marmura exotica pentru hol

Pentru ca holul tău să fie primitor și confortabil atunci când tu și oaspeții tăi intrați în locuință, poți amenaja pardoseala cu un material deosebit din punct de vedere vizual, cum este marmura exotică.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Pardoseala de marmura exotică din holul tău va impresiona cu siguranță orice privitor cu frumusețea sa unică, ce nu poate fi egalată de celelalte materiale. Complexitatea modelelor acestui tip de marmură este uimitoare, fiecare bucată de material fiind compusă din mai multe culori și texturi venate diverse. Nu există două bucăți de marmură exotică la fel, astfel că pardoseala din holul tău va fi cu adevărat deosebită.

Marmura exotică va îndeplini cu succes și cerințele practice ale pardoselii din holul tău, deoarece este un material durabil și rezistent. Duritatea și densitatea acestei pietre naturale vor face ca pardoseala din holul tău să reziste fără probleme după mulți ani de utilizare, fiind ideală pentru spațiile cu trafic intens cum este holul. De asemenea, nu va trebui să îți faci griji că pardoseala din holul tău se va zgâria, crăpa, păta sau sparge în timp.

Un tratament de sigilare aplicat în mod constant, va ajuta pardoseala de marmură exotică din holul tău să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului. Se recomandă reaplicarea sigilării la un interval de 12 luni.

Vei putea curăța această pardoseală cu ușurință, folosind o soluție diluată din apă caldă și săpun lichid. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru marmură.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură exotică pentru amenajarea pardoselii din holul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.