Cum sa aleg producatorul de pavaje

pavaje ieftine

pavaje paveleCand vine vorba de pavare cu marmura trebuie sa avem o locuinta sau o curte care sa merite investitia facuta.

Pentru ca pavajul sa arate impecabil iti recomandam sa apelezi la o companie cu renume si nu la companii “de cartier”. Fiind o investitie pe termen lung trebuie sa iei in considerare ca un cost foarte mic reprezinta si un serviciu pe masura.

Cea mai sigura metoda de alegere a companiei de pavaje este prin recomandarea persoanelor care au beneficiat de serviciile acestora. Incearca sa eviti sa apelezi la firme de care nu ati auzit sau sa cantactezi de pe site-urile de anunturi diferiti “meseriasi” care iti vor preciza ca te vor taxa la jumatate de pret.

O alta metoda buna este sa verifici portofoliul acestor companii. Majoritatea companiilor au prezentate pe site imagini cu lucrarile realizate. Te poti duce la fata locului si poti verifica cum a fost finalizat pavajul.

Dupa  ce iti creezi o lista cu potentialele companii de pavaje ieftine va trebui sa iei legatura cu fiecare dintre ele pentru a-ti prezenta o oferta si pentru a negacia costul total.

Intalnirile cu reprezentantul companiei ar trebui programate la locatia unde se va desfasura proiectul, astfel acesta va trebui sa tina cont de dorintele tale si va trebui sa iti precizeze daca proiectul tau se poate realize asa cum tu doresti sau daca necesita unele schimbari.

Tine cont ca tu esti clientul si replica “nu se poate” venita din partea lor nu este o optiune. Orice se poate daca compania are experienta in domeniu si bineinteles daca pretul este convenabil de ambele parti.

Fa o lista cu intrebari si pune-le tuturor companiilor. Astfel iti va fi mai usor sa analizezi raspunsurile acestor. Analizeaza si ofertele acestor, vezi ce servicii iti asigura pe langa vanzare, montaj si transport. Incearca sa negociezi costul cu fiecare si tine cont ca un cost foarte mare nu inseamna mereu si calitate ridicata.

Tags:  ,