Pardoseala de marmura verde pentru hol

Holul este o parte foarte importantă a locuinței tale, deoarece este prima încăpere cu care tu și vizitatorii tăi aveți contact. Astfel că, amenajarea pardoselii din hol necesită un material cu impact vizual impresionant cum este marmura verde.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai frecvent calcit sau dolomit.

Pardoseala de marmura verde va atrage cu siguranță toate privirile datorită intensității acestei culori ce formează modele unice împreună cu venaturile deosebite ale marmurei. Modelele acestui tip de marmură amintesc de vegetația pe care o regăsim în natură, astfel că, vei adăuga frumusețe și rafinament în holul tău prin intermediul acestei pardoseli.

Holul tău cu pardoseală de marmură verde va avea parte și de avantaje practice, pe lângă cele estetice, acest material fiind foarte durabil în timp. În cazul în care vei scăpa un vas sau o ceașcă pe pardoseala din hol, nu va trebui să-ți faci griji că se va zgâria, păta sau sparge datorită rezistenței ridicate a marmurei. De asemenea, această pardoseală va face față fără probleme traficului intens din hol.

Marmura verde este disponibilă în trei tipuri de finisaje: antichizat, lustruit și periat, însă dacă îți dorești ca pardoseala din holul tău să fie antiderapantă, este recomandat să alegi un finisaj antichizat sau periat.

Un tratament de sigilare aplicat o dată pe an, va ajuta pardoseala ta de marmură verde din hol să-și păstreze aspectul neschimbat de-a lungul timpului.

Chiar dacă vei vărsa pe această pardoseală lichide care de obicei pătează, cum este vinul, nu va trebui să-ți faci griji, deoarece o curățare cu o lavetă moale umedă și săpun lichid va face suprafața să arate ca înainte. Pentru curățarea periodică a pardoselii, poți folosi o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu un mop moale.

Poți alege modelul potrivit de marmură verde pentru amenajarea pardoselii din holul tău, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.