Pardoseala de marmura maro pentru hol

Dacă alegi să amenajezi pardoseala din holul tău cu marmură maro, această încăpere va fi foarte caldă, confortabilă și primitoare.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Holul tău cu pardoseală de marmură maro va avea un aspect armonios prin folosirea mai multor nuanțe ale acestei culori atunci când amenajezi întreaga încăpere. O astfel de paletă cromatică se potrivește oricărui stil și va fi întotdeauna plăcută ochiului, creând un sentiment de apropiere de natură. Cu toate acestea, este recomandat ca pe lângă nuanțele de maro să folosești și culori deschise, pentru ca holul tău să aibă un contrast plăcut.

Durabilitatea marmurei va oferi pardoselii tale din hol o rezistență ridicată, fiind materialul ideal pentru această încăpere cu trafic intens. Este important ca pardoseala să nu fie alunecoasă, astfel că un finisaj mat sau periat o va face antiderapantă.

Pentru a proteja pardoseala de marmură de eventualele deteriorări cauzate de pete sau zgârieturi, după instalare trebuie aplicat un tratament de sigilare, iar apoi se repetă acest tratament o dată pe an.

Când vine vorba de întreținerea pardoselii tale de marmură maro din hol, trebuie să eviți substanțele acide, deoarece acestea pot decolora suprafața. Poți folosi o soluție de curățare special concepută pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură maro, din 35 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.