Pardoseala de marmura alba lustruita pentru bucatarie

Cea mai bună soluție pentru a obține o bucătărie cu aspect estetic luxos și elegant, este amenajarea pardoselii cu marmură lustruită.

Marmura este o rocă ce rezultă din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate. Această piatră naturală este de regulă compusă dintr-un mozaic al cristalelor carbonate.

Frumusețea pardoselii de marmură albă lustruită este cu siguranță mai presus de toate celelalte materiale. Estetica sofisticată a marmurei albe impresionează prin intermediul cromaticii uniforme a fundalului alb, pe care se întind venaturi de dimensiuni și grosimi diferite. Însă aceasta este doar o caracteristică generală a marmurei albe, fiind disponibilă într-o gamă variată de modele, iar fiecare dintre ele este unic.

Marmura lustruită este foarte netedă și strălucitoare și are un aspect extrem de atractiv. Reflectă lumina și poate da iluzia că este translucidă. Un finisaj lustruit scoate în evidență și culorile din marmură. Marmura deschisă la culoare ca cea albă, este curată și clasică și va fi relevantă din punct de vedere estetic pentru anii următori. Pardoseala de marmură albă lustruită va face ca bucătăria ta să fie cea mai sofisticată.

Această pardoseală va oferi bucătăriei tale și avantaje practice, marmura albă lustruită devenind mai durabilă și mai rezistentă la pete. Duritatea suprafeței face ca pardoseala de marmură albă lustruită să fie potrivită pentru spațiile cu trafic intens cum este bucătăria.

După instalarea pardoselii, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare pentru a-i păstra aspectul estetic intact de-a lungul timpului. Se recomandă reaplicarea sigilării la un interval de 12 luni.

Pardoseala de marmură albă lustruită nu va fi greu de curățat, fiind suficientă folosirea unei soluții diluate din apă caldă și săpun lichid cu un mop moale. Sunt disponibile și produse de curățare special concepute pentru marmură.

Peste 40 de modele de marmură albă lustruită te așteaptă pe www.stona.ro pentru a-l alege pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din bucătăria ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.