Pardoseala de marmura maro pentru baie

Alege un material elegant și rezistent pentru pardoseala din baia ta, deoarece sunt cele mai importante cerințe ale acestei amenajări. O opțiune foarte potrivită este marmura maro.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului.

Pardoseala de marmură maro va emana autenticitate și căldură în baia ta, prin intermediul bogatei game cromatice de tonuri de pământ ale acestei pietre naturale. Modelele acestui tip de marmură pot avea linii în culori diferite, pe lângă cele pământii, cum ar fi: alb, corai sau auriu. Culoarea băii noastre are o mare influență în a ne oferi confort și relaxare atunci când o folosim, astfel că marmura maro va fi cu siguranță alegerea potrivită. Deoarece maroul este o culoare extrem de versatilă pentru amenajarea băii tale, are capacitatea de a crea un aspect sofisticat atunci când este amestecat cu alte nuanțe neutre precum bej sau alb.

Calitățile practice pe care le oferă marmura maro sunt ideale pentru baia ta. Cea mai importantă calitate pentru această încăpere este impermeabilitatea. Pardoseala de marmură maro va fi excelentă, datorită capacității sale de a ține apa la distanță. În cazul în care chiuveta sau cada se revarsă, marmura va putea împiedica scurgerea apei în pardoseală, ceea ce ar putea cauza putrezirea. Această pardoseală va fi extrem de durabilă în timp și nu va fi predispusă la spargere dacă sunt aruncate obiecte grele pe ea. De asemenea suprafața plăcilor de marmură maro va fi foarte rezistentă la zgârieturi, crăpare sau pete.

Deși marmura maro este un material cu o rezistență ridicată în mod natural, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, pentru a asigura durabilitatea în timp a pardoselii din baia ta.

Pentru curățarea acestei pardoseli vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru marmură.

Pe www.stona.ro poți alege din peste 30 de modele de marmură maro, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.