Pardoseala de marmura maro pentru dormitor

Pardoseala de marmură maro este una din cele mai bune alegeri atunci când îți dorești un dormitor elegant și sofisticat.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Frumusețea naturală a pardoselii de marmură maro din dormitorul tău este greu de egalat de celelalte pardoseli. Marmura maro oferă un aspect foarte versatil, datorită căruia pardoseala din dormitorul tău se va potrivi fără probleme cu orice stil sau orice paletă de culori îți dorești să folosești în această încăpere. Pardoseala de marmură maro va contribui la crearea unei atmosfere calde și relaxante în dormitorul tău, atât de necesară atunci când îți dorești să te odihnești cât mai bine.

Pardoseala din dormitorul tău are nevoie să îndeplinească și cerințe practice, pe lângă cele estetice, însă marmura maro le va îndeplini cu succes pe ambele. Este un material foarte rezistent, care și-a construit o reputație de durabilitate de-a lungul sutelor de ani. Pardoseala de marmură maro din dormitorul tău va avea o suprafață rezistentă la uzură, care nu se va zgâria, păta sau sparge. De asemenea, această pardoseală se va menține relativ rece chiar și sub lumina directă a soarelui în timpul verii și va păstra căldura în timpul iernii. Prin urmare, îți va permite să economisești într-o oarecare măsură costurile de încălzire și răcire.

După instalarea pardoselii de marmură maro în dormitorul tău, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare pentru a-i asigura rezistența în timp. Se recomandă reaplicarea tratamentului în fiecare an.

Curăță pardoseala cu detergenți potriviți pentru această suprafață și va arăta mereu ca în ziua în care a fost instalată. Poți obține acasă o astfel de soluție, amestecând apă caldă cu săpun lichid de vase. De asemenea, poți achiziționa una special concepută pentru marmură.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 30 de modele de marmura maro, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din dormitorul tău. Suna la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.