Pardoseala de marmura alba cu finisaj lustruit pentru living

Cea mai bună alegere a materialului pentru amenajarea pardoselii din livingul tău, este cu siguranță marmura albă cu finisaj lustruit, datorită aspectului său luxos și elegant.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Marmura albă cu finisaj lustruit va oferi pardoselii din livingul tău, o frumusețe atemporală, greu de egalat de celelalte materiale disponibile. Aspectul estetic plăcut al marmurei albe este dat de fundalul de un alb pur, pe care se ramifică venaturi impresionante în nuanțe de gri, bej sau maro. Astfel se formează modele unice ce emană un aer artistic, impresionând cu siguranță orice privitor.

Pardoseala de marmură albă cu finisaj lustruit va oferi livingului tău posibilități infinite de amenajare a acestui spațiu, potrivindu-se foarte bine atât cu un decor clasic, cât și cu unul modern.

Finisajul lustruit adaugă rafinament marmurei albe, prin intermediul texturii lucioase și netede cu efect de oglindă, astfel că acest finisaj va reflecta lumina și va pune în valoare frumusețea suprafeței pardosealii din livingul tău.

Pe lângă avantajele estetice, finisajul lustruit contribuie la îmbunătățirea calităților practice ale marmurei albe. Suprafața va deveni mai rezistentă și mai durabilă, zgârieturile și petele nemaifiind o problemă pentru această pardoseală. De asemenea, va face față fără probleme traficului intens din living.

Aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, va asigura protecția maximă a pardoselii de marmură albă cu finisaj lustruit din livingul tău.

Pardoseala de marmură albă cu finisaj lustruit va fi rezistentă la abraziune și, din acest motiv, vei observa că poate fi foarte ușor de curățat cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Deși este destul de ușor de curățat, trebuie să te asiguri că vei șterge imediat orice lichid vărsat pe pardoseală, pentru a preveni orice posibilă deteriorare a suprafeței.

Peste 40 de modele de marmură albă cu finisaj lustruit sunt disponibile pe www.stona.ro din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din livingul tău, Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.