Pardoseala de mozaic din marmura pentru living

Livingul tău trebuie să aibă un aspect estetic deosebit, astfel că poți opta să amenajezi pardoseala într-un mod inedit care să aibă un impact vizual plăcut. Pardoseala de mozaic din marmură reprezintă o opțiune foarte potrivită.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Mozaicul din marmură va transforma livingul tău într-un spațiu cu personalitate, care va acapara cu siguranță toată atenția și admirația oaspeților tăi. Multitudinea de culori și de stiluri pe care le oferă mozaicul din marmură, permite crearea unei pardoseli unice în livingul tău, care va ieși cu adevărat în evidență. Poți amesteca formele și culorile bucăților de mozaic din marmură exact așa cum îți dorești, fără nicio limită. Vei obține o pardoseală modernă și elegantă care va aduce un sentiment puternic de stil în livingul tău.

Avantajele pardoselii de mozaic din marmură nu se opresc la cele estetice, ci continua și cu numeroase avantaje practice. Această pardoseală va fi foarte durabilă în timp, rezistentă la pete și zgârieturi și ușor de întreținut, ceea ce o face o alegere inspirată pentru un spațiu cu trafic intens, cum este livingul.

Pentru a asigura rezistența în timp a pardoselii de mozaic din marmură din livingul tău, este recomandat să începi să aplici un tratament de sigilare imediat după instalare. Repetă tratamentul în fiecare an.

Pardoseala de mozaic din marmură nu va avea nevoie de un proces de curățare complicat, fiind suficientă folosirea unei soluții alcătuite din apă caldă și săpun lichid. Însă, pentru o curățare în profunzime poți folosi soluții de curățare special concepute pentru acest tip de piatră.

Peste 30 de modele de mozaic din marmură, te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba. Ne poți contacta și la numărul de telefon: 0732 334 434 pentru ca un consultant Stona să te ajute să faci această alegere.