Modele de marmura cu finisaj periat pentru pardoseli

Marmura cu finisaj periat oferă pardoselilor atât aspectul luxos și elegant mult dorit, cât și rezistența crescută de care au nevoie.

Marmura este o rocă metamorfică ce se formează în urma recristalizării calcarului și dolomitului. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Acest tip de marmură are un aspect texturat creat prin perierea pietrei cu nailon dur sau oțel. Finisajul periat este atrăgător din punct de vedere vizual și face ca marmura să devină rezistentă la zgârieturi și urme, dar și antiderapantă. Iată câteva dintre cele mai frumoase modele de marmură cu finisaj periat pentru pardoseli.

Lazize

Acest model de marmură exotică cu finisaj periat are un aspect distins datorită combinației de nuanțe gri deschis și închis care se îmbină perfect. Fundalul este format atât din gri deschis, cât și din gri închis și texturile venate dispuse neregulat sunt în nuanțe similare. Pardoselile amenajate cu marmura Lazize se vor diferenția discret față de celelalte elemente din jur, însă vor capta toată atenția atunci când vor fi privite de aproape.

Rainforest Green

Un model de marmură verde cu finisaj periat care impresionează prin estetica sa ce amintește de vegetație. Fundalul său verde are texturi venate maro care se ramifică asemenea unui copac. Marmura Rainforest Green este ideală pentru pardoseli, atunci când se dorește crearea unei atmosfere care să te aproprie de natură.

Rainforest Brown

Marmura maro cu finisaj periat Rainforest Brown are un efect similar cu cel al marmurei Rainforest Green, deoarece și aceasta te duce cu gândul la natură. Pe fundalul său maro format din mai multe nuanțe, se ramifică texturi venate în nuanțe mai închise de maro și câteva accente de alb. Estetica sa amintește de textura scoarței de copac. Pardoselile amenajate cu acest tip de marmură reprezintă o altă alternativă pentru obținerea senzației de natură în interiorul locuinței.

Levadia Black

Levadia Black este o marmură neagră cu finisaj periat care emană lux și sofisticare. Intensitatea fundalului negru este diminuată de texturile venate albe și delicate, rezultând un contrast deosebit. Pardoselile de marmură Levadia Black vor avea o eleganță dramatică și vor adăuga personalitate oricărui spațiu.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu o varietate de modele de marmură cu finisaj periat, pentru a le alege pe cele potrivite pentru amenajarea pardoselilor din locuința ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.