Pardoseala de marmura neagra pentru bucatarie

Dacă îți dorești ca bucătăria ta să aibă un aspect îndrăzneț și diferit, amenajarea pardoselii cu marmură neagră este cu siguranță cea mai bună alegere.

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Impactul vizual puternic și sofisticat al pardoselii de marmură neagră, va crea un punct focal extraordinar în bucătăria ta. Acest tip de marmură are o adâncime infinită și o calitate nobilă care va radia frumusețe atemporală în bucătăria ta. Texturile sale formate din vene delicate, permit strălucirea contrastului extrem creat de alb și negru. Fundalul său întunecat este străbătut de vene subțiri, paralele de un alb pur, evocând liniile de falie ale Pământului. Poți face ca orice stil de amenajare să funcționeze cu ușurință în bucătăria ta, având ca punct de plecare pardoseala de marmură neagră, alegând materialele și culorile potrivite.

Din punct de vedere practic, acest material este atât de rezistent încât este ideal pentru zonele cu trafic ridicat, cum este bucătăria. Astfel că nu va trebui să îți faci griji că pardoseala din bucătăria ta se va zgâria, păta, crăpa sau sparge, având o durabilitate foarte ridicată în timp.

Atunci când alegi modelul potrivit de marmură neagră, este recomandat să ții cont de tipul de finisaj, pentru ca pardoseala ta din bucătărie să fie antiderapantă. Cele mai bune opțiuni sunt finisajele mate sau scapițate.

Pardoseala de marmură neagră din bucătăria ta va avea nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a-i asigura rezistența în timp. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Curățarea acestei pardoseli va fi destul de simplă, fiind suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid, împreună cu un mop moale. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru marmură.

Alege modelul potrivit de marmură neagră pentru amenajarea pardoselii din bucătăria ta, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau depozitele din județele Prahova și Alba.