Pardoseala de marmura verde pentru living

Living-ul reprezintă spațiul din locuința ta în care îți petreci timpul pentru a te relaxa. Pentru ca living-ul tău să aibă un aspect unic, poți amenaja pardoseala cu marmură verde.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Pardoseala de marmură verde va avea un impact vizual deosebit, datorită culorii sale puternice și a texturilor ce formează modele impresionante. Frumusețea marmurei verzi va transforma living-ul tău într-un spațiu elegant și luxos.

Aceast material va oferi pardoselii tale și o durabilitate foarte ridicată, astfel că în ciuda trecerii timpului, nu va avea un aspect uzat. Pentru a asigura această rezistență în timp, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Un alt avantaj pe care pardoseala de marmură verde îl va oferi, este modul ușor de întreține. Astfel că va necesita îndepărtarea prafului cu un mop moale, iar apoi spălarea cu ajutorul unei soluții de curățare special concepute pentru acest tip de piatră.

Inră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură verde, din 9 modele disponibile. Ne poți vizita în showroom-ul din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.